Di.Sign – oamenii curajoşi cărora aranjamentele florale de la propria nunta le-au adus debutul în business

Fiecare om are o poveste, iar a lor este unică.

Deosebiţi şi plini de curaj, asumându-şi riscuri când alţii nu şi-ar asuma, creativi şi cu o imaginaţie bogată, mereu fericiţi atunci când văd clienţi mulţumiţi, pasionaţi şi cu dorinţe îndrăznețe, acești oameni, soț și soție, au avut curajul de a porni în rândul aranjamentelor florale încă de la propria nuntă.

Povestea începe cu „ea”, plină de pasiune. Sau, când femeia își urmează pasiunea atât de tare, încât ajunge să colaboreze cu soțul, și împreună, să o monetizeze.

A început în vara anului 2014, din dorinţa de a-şi surprinde o prietenă cu un cadou inedit. Atunci a realizat primul ei buchet de flori din hârtie. A urmărit mai multe tutoriale, a adus laolaltă materialele de care dispunea şi a decupat primele ei flori.

Şi aşa cu pasiune şi dragoste pentru creaţie, a reuşit să o surprindă.

„Ce bucurie e în sufletul meu când îl văd şi acum la ea în casă!”

A continuat cu alte câteva buchete pe care le-a oferit celor dragi.

Pregătirile pentru nunta lor erau în toi!

A hotărât împreună cu soţul ei, ca acest eveniment să fie cu totul special. Provocarea a fost să realizeze ei toate cele necesare (buchete, lumânări, cocarde, aranjamente de masă, place-carduri, mărturii pentru invitaţi).

Nu a fost cam riscant, oare? Ce curaj să fi avut doi oameni la început de drum şi cu un vis, acela de a avea o afacere venită din pasiune?

Diana Raluca Niculae de la Di.Sign, împreună cu soțul ei

Pe lângă satisfacţia pe care au avut-o, lucrând totul cu mâinile lor, au urmat zecile de aprecieri din partea invitaţilor. Nu este o confirmare a faptului că au lucrat 100% cu dedicare și implicare? Iată cum începe totul! Ce debut în activitatea floristică din hârtie!

Anca Ungureanu: Cum s-a așezat mai apoi totul și care au fost primele comenzi?

Di.Sign: Lucrurile s-au aşezat de la sine.

Am început să preluăm comenzi din partea rudelor şi a prietenilor, apoi prin recomandări.

Astfel, am ajuns să lucrez mii de flori pe care le-am expediat în toată ţara.

Anca Ungureanu: Toate sunt speciale. Au și clienții un rol în realizarea produsului final?

Di.Sign: Pasiunea pentru ceea ce facem ne motivează foarte mult, însă fără ajutorul informaţiilor oferite de clienţi, rezultatele poate nu ar mai fi la fel de surprinzătoare. Atunci când primeşti un ornament floral din hârtie şi plante naturale uscate, realizat în culorile tale preferate şi care surprinde elemente care te definesc ca om, pasiunile tale sau muzica preferată, cu siguranţă ești în extaz (exemplu ornamentului Michael Jackson).

Anca Ungureanu: Mai multe detalii despre produse?

Di.Sign: Lucrăm flori din hârtie personalizate pentru fiecare client, produse unice şi originale.

Rezistenţa lor este dată de calitatea materialelor folosite, dar şi de natura materialului ce îl face să fie longeviv.

Autenticitatea produselor necesită mult timp de producţie.

Ceea ce clienţii noştri trebuie să ia în considerare, este faptul că produsele noastre se lucrează manual. De la decuparea hârtiei şi modelarea acesteia, la asambalarea propriu-zisă a aranjamentelor florale.

Anca Ungureanu: Cum arată 2019?

Di.Sign: 2019 este plin de surprize: noutăţi în rândul florilor şi a materialelor folosite, un site de prezentare şi comandă, nu în ultimul rând, disponibilitatea pentru zona business.

Sunt bucuroasă să împărtăşesc cu voi, poveşti unice ca şi aceasta.

Pe cei de la Di.Sign puteţi să îi urmăriţi pe facebook sau să luaţi legătura prin intermediul noului site www.di-sign.ro

Sunt deschişi provocărilor şi pregătiţi să vă întreacă aşteptările.

Sursă foto: Diana Raluca Niculae

Te-a inspirat sau motivat? Dă vestea mai departe distribuind articolul în rețelele sociale!

Toate cele bune,

Anca Ungureanu