Avem nevoie de ambiție și de perseverență. De vorbă cu Alexandra Onofrei

O altă mămică este astăzi alături de noi. Și-a dedicat timp pasiunii ei pentru cărți și iată că, se autodepășește zilnic.

Care e secretul ei? Te invit să îl descoperi în acest interviu!

––––––––––––––––––––––––-

Bună. Bine te găsesc la acest interviu. Cine ești și cum ai ales să îți urmezi visul? 

Bună. Sunt Alexandra Onofrei și iubesc cărțile de mic copil, iubesc să citesc și visez să am acasă un perete întreg plin cu cărți și un colțișor confortabil, unde să mă pot relaxa citind. De 1 an și jumătate de când am devenit mama lui Robert – Andrei sunt mult mai atentă la ce cărți îi achiziționez copilului meu, motiv pentru care am descoperit și am ajuns să îndrăgesc cărțile englezești Usborne.

După părerea ta, de ce anume are nevoie un om pentru a reuși? Cum ai reușit tu? 

În primul rând cred că dragostea și pasiunea pentru ceva anume pot naște în noi idei mărețe și dorința de a realiza ceva. Apoi este nevoie de încredere în noi, în forțele proprii, combinată cu puțină susținere și încurajare din partea familiei și a celor dragi. Și nu în ultimul rând avem nevoie de ambiție și de perseverență, să nu renunțăm imediat, la primul obstacol apărut în cale. Cu siguranță că roadele muncii noastre nu se vor lăsa mult așteptate, în aceste condiții!

Spune-mi un lucru care te încântă la afacerea ta. Ce te face să fi împlinită? 

Am o satisfacție foarte mare când observ că băiețelul meu e fanul numărul 1 al cărților Usborne, le îndrăgește și nu trece o zi fără să le răsfoiască, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să mă motiveze să continuu. 

Descrie povestea ta de succes în câteva cuvinte. 

Pasiune pentru cărți, încredere în mine, autodepășire, ambiție și perseverență.

În acești ani te-ai dezvoltat atât profesional, cât și personal. Dacă ar fi să transmiți un gând, care ar fi acela? 

De când am descoperit noua mea pasiune pentru cărțile Usborne pot spune că m-am autodepășit și m-am autoeducat în ceea ce privește tehnicile de promovare, de prezentare și de vânzare. Am crezut în mine, în pasiunea mea și atât timp cât iubesc ceea ce fac și iubesc cărțile pe care le recomand cu mare drag, cred că succesul își va face simțită prezența ușor, ușor. Așadar, credeți în voi, autodepășiți-vă și transmiteți oamenilor dragostea și pasiunea pentru ceea ce faceți!

Unde te putem găsi și cum te putem contacta în caz că avem nevoie de serviciile tale?

Pagina mea de Facebook este Pasiunea mea – Cărțile Usborne, unde vă invit să descoperiți fascinanta lume a cărților Usborne și să călătorim împreună prin aceasta.

Mulțumesc frumos pentru acest interviu și pentru că ne-ai dat ocazia să te cunoaștem. 

Și eu sunt tare bucuroasă pentru că avut această oportunitate și îti mulțumesc pentru ea, dragă Anca. Mult succes și ție în tot ceea ce faci! Te urmăresc cu interes!

Ți-a plăcut? Da-i și altora vestea?